Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Το τραύμα στο στομάχι και χτυπήματα στο κεφάλι η αιτία θανάτου της 22χρονης



Η 22χρονη, βρέθηκε κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή του πάρκου.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της Iuliana Tudos στο πάρκο Finsbury με τις αρχές να κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει στην εξυχνίαση της υπόθεσης.

Η 22χρονη, βρέθηκε κοντά σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη βορειοανατολική περιοχή του πάρκου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε στο Haringey Mortuary την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου ως αιτία θανάτου θεωρείται ένας τραυματισμός στην κοιλιά και ένας επίσης στο κεφάλι. Περαιτέρω εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Να σημειωθεί ότι δεν έχουν γίνει συλλήψεις και η περιοχή του εγκλήματος παραμένει αποκλεισμένη.

Ο  DCI Nicola Wall, από την Διεύθυνση του Ανθρωποκτονιών που ηγείται της έρευνας είπε ότι «προσπαθούμε να βρούμε το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων της Iuliana και συνεχίζουμε τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις και για το κίνητρο. Το σώμα της βρέθηκε σε ένα παλιό κτίριο στην περιοχή του πάρκου κοντά στον κόμβο των Green Lanes και Endymion Road και πιστεύουμε ότι εκεί έγινε η επίθεση.

"Η Iuliana εμφανίστηκε στην περιφέρεια του πάρκου την παραμονή των Χριστουγέννων λίγο μετά τις 20:20 και συλλέγουμε στοιχεία από οποιονδήποτε είδε, είχε επαφή ή ήξερε από την Iuliana μετά από αυτή τη φορά. Αναζητούμε επίσης στοιχεία από οποιονδήποτε είδε κάτι ύποπτο εντός του πάρκου κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

«Είμαστε σε επαφή με την οικογένεια της  που ζει σήμερα στο εξωτερικό  όπως και με τους φίλους της 22χρονης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όλοι είναι απελπισμένοι, για κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να μάθουμε τι συνέβη, οπότε θα ήθελα επειγόντως να ενημερωθούν όσοι έχουν πληροφορίες για να επικοινωνήσουν μαζί μας το συντομότερο δυνατόν ».

«Καταλαβαίνουμε ότι η τοπική κοινότητα μπορεί να έχει ανησυχίες, αλλά θέλω να καθησυχάσω τους ανθρώπους ότι τα περιστατικά αυτής της φύσης είναι εξαιρετικά σπάνια.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου