Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τη σκότωσε επειδή είχε σχέση - Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την δολοφονία 18χρονης απ' τον πατέρα της στην Ξάνθη


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Σμίνθη Ξάνθης, όπου ένας 49χρονος πατέρας δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.   

Σήμερα το πρωί ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροψία νεκροτομή στις σορούς της άτυχης κοπέλας και του 49χρονου άντρα προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες τελέστηκε το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία.   

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr ανάφερε ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημείωσε ήταν ένας βίαιος θάνατος.   

Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά το θανάσιμο τραυματισμό που της επέφερε με μαχαίρι ο 49χρονος πατέρας της.

Η τραγωδία με τη νεαρή κοπέλα, που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Ξάνθη, έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, όταν τη νεαρή βρήκε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι η θεία της.   

Ο 49χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη του έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση.   

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί την πράξη του φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του.   

Ο πατέρας της 18χρονης φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να την είδε στη μοτοσικλέτα με κάποιον νεαρό. Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στο ιδιόχειρο σημείωμα αναφέρει ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, όπως αναφέρεται στο σημείωμα ήθελε να την προστατεύσει από το δεσμό που είχε με έναν νεαρό με μοτοσυκλέτα.   Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, που είχε ψυχολογικά προβλήματα νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Δράμας και φέρεται να είχε πάρει άδεια για τις γιορτές.   

Η 18χρονη ήταν η μικρότερη από τις πέντε αδελφές, ενώ η μητέρα των κοριτσιών είχε πεθάνει πριν από χρόνια.   


Πηγή: lifo.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου