Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πανικός στον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ που χάνει την κεντροαριστερά



Ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακροαριστερά, που με σχέδιο και απάτη εξαπάτησε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ που ήθελαν να επιβιώσουν και πολίτες που τους έπνιγε η κρίση, κατάφερε έτσι να φέρει την επικίνδυνη και ανίκανη ακροαριστερά στην κυβέρνηση με έναν παντελώς ακατάλληλο για πρωθυπουργό.

Η αναπάντεχη, μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την εκλογή νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς δείχνει καθαρά στον ακροαριστερό ΣΥΡΙΖΑ, ότι αυτό που έκανε να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό χωρίς μάλιστα κανένα αποτέλεσμα κάνοντας τα πράγματα χειρότερα θα το πληρώσει πολύ άσχημα.

Η πολιτική επιβίωση πλέον Τσίπρα είναι σε τραγική θέση και όσο καθυστερεί τις εκλογές, δυναμώνοντας παράλληλα η κεντροαριστερά, τόσο χαμηλά θα είναι τα ποσοστά του στις επόμενες εκλογές.

Επομένως οι πρόωρες εκλογές για τον Τσίπρα είναι αναπόφευκτες για την επιβίωση του σε ποσοστά γύρω στο 10%.

Η παρέα των ακροαριστερών που νόμιζαν ότι θα εδραιώσουν καθεστώς Βενεζουέλας στην χώρα για να κάνουν κουμάντο ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν τους βγήκε.

Η εξελίξεις πλέον στην κεντροαριστερά θα είναι ραγδαίες δίνοντας ένα καλό μάθημα στους απατεώνες της ακροαριστεράς να είναι προσεκτική στο όποιο πολιτικό μέλλον θα έχουν, και μακριά φυσικά από αποφάσεις για την χώρα και τους Έλληνες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου