Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Μετά τις σημερινές αποκαλύψεις είναι βέβαιη η εξεταστική για Τσίπρα Καμμένο



Πανικός για Τσίπρα - Καμμένο στη Βουλή που τα έχασαν από το σφυροκόπημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους ομιλητές της Νέας Δημοκρατίας και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Τα ερωτήματα τέθηκαν από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία Κυριάκο Μητσοτάκη και απάντηση δεν πήραν, με τον Αλέξη Τσίπρα να παρελθοντολογεί για να γλιτώσει αντί να μιλάει για την ταμπακέρα. 

Το απλό ερώτημα που δεν απαντήθηκε και δείχνει την ενοχή Τσίπρα - Καμμένου είναι, εάν όντως ο μεσάζων κ. Παπαδόπουλος ήταν εξουσιοδοτημένος από την Σαουδική Αραβία να υπογράψει την Συμφωνία για την πώληση των 300.000 βλημάτων, που υπεγράφη άρον-άρον και στα κρυφά στο αεροδρόμιο (γιατί άραγε;), τότε γιατί οι Σαουδάραβες έστειλαν 5 Αξιωματικούς τους να υπογράψουν την Σύμβαση, αλλά για μόλις 100.000 βλήματα ; 

Πως οι Σαουδάραβες Αξιωματικοί "ξέχασαν" τον κ. Παπαδόπουλο;

Δεν ήταν, υποτίθεται, ο επίσημος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος, ο άνθρωπός τους;

Σε κανένα ερώτημα δεν πήρε απάντηση κανένας από την αντιπολίτευση και δεν έμαθε ο ελληνικός λαός την πλήρη αλήθεια. Το μόνο που κατάλαβε ο ελληνικός λαός είναι ότι έχει μια επικίνδυνη, ανίκανη και διεφθαρμένη χωρίς καμία ηθική κυβέρνηση.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη για Τσίπρα και Καμμένο και έρχεται και το ειδικό δικαστήριο σε μερικούς μήνες, γιατί κάποια στιγμή θα φύγουν και θα αντιμετωπίσουν τις τεράστιες ευθύνες τους για τα εγκλήματα κατά της χώρας και των ελλήνων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου