Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ιατροδικαστής: Σε δυστύχημα οφείλεται ο θάνατος του φοιτητή-έπεσε από βράχο



Ανατροπή στην τραγωδία με τον 20χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Ανατροπή στην τραγωδία με τον 20χρονο φοιτητή στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Πάνο Κοτρέτσο ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Οι εσωτερικές και εξωτερικές κακώσεις στο σώμα του φοιτητή προκλήθηκαν από πτώση από βράχο.

Ο θάνατος του 20χρονου δεν ήταν ακαριαίος και ενδεχομένως προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια, δεν αποκλείεται να πέθανε τις επόμενες ημέρες.  Ο 20χρονος φαίνεται ότι αρχικά είχε πέσει σε εσοχή του βράχου πριν την τελική πτώση του που ενδεχομένως προκλήθηκε από καιρικά φαινόμενα καθώς τις επόμενες ημέρες στην Κάλυμνο σημειώθηκε καταρρακτώδης βροχή. Το νερό παρέσυρε τον άτυχο φοιτητή και εκτιμάται ότι η σορός του βρέθηκε στο σημείο όπου το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (25.11.2017) τον βρήκε το 15χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έκανε αρκετά συχνά βόλτα στο συγκεκριμένο σημείο όταν επισκεπτόταν το νησί. Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο Νίκος Χατζηπαύλου, είναι ένας γνωστός βράχος αναρρίχησης από τους λάτρεις του συγκεκριμένου αθλήματος, και ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει την διαδρομή.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου εξαφανίστηκε την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Τότε, είχε φύγει από το σπίτι των γονιών του για μια βόλτα με το ποδήλατο.  Το συγκεκριμένο σημείο φαίνεται να είχε ερευνηθεί  την ίδια μέρα, όταν και χάθηκαν τα ίχνη του, χωρίς αποτέλεσμα, εκτός και αν η έρευνα δεν ήταν λεπτομερής. Η μπλούζα και το ένα παπούτσι του φοιτητή βρέθηκε σε απόσταση 20 μέτρων.


Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου