Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Λαλίστατος ο κ. Τόσκας για τα εγκλήματα της ακροδεξιάς ανοχή για τα εγκλήματα της ακροαριστεράς στο κέντρο της Αθήνας



Λαλίστατος ο κ. Τόσκας και έτοιμος να κυνηγήσει τους κακοποιούς της ακροδεξιάς, κάνει ότι δεν ακούει για τα καθημερινά εγκλήματα των κακοποιών της ακροαριστεράς που λυμαίνονται τα Εξάρχεια και εκμεταλλεύονται την ανοχή του ίδιου και της κυβέρνησης.

Μετά την επίθεση που δέχθηκαν η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Ευγενία Κουνιάκη και ακόμα δύο γυναίκες από ακροδεξιά μέλη της Χρυσής Αυγής κοντά στο Εφετείο Αθηνών, ο κ. Τόσκας μίλησε και είπε  «Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου “σοβαρή Χρυσή Αυγή”» , τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Έρευνες διεξάγει η Κρατική Ασφάλεια η οποία μετά την επίθεση προχώρησε το πρωί σε 24 προσαγωγές στη Γενική Αστυνομικη Διεύθυνση Αττικής. Στο σύνολό τους οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας θα πάρουν καταθέσεις από τις τρεις γυναίκες που έπεσαν θύματα και θα προσπαθήσουν να συλλέξουν οπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για την ταυτοποίηση των δραστών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου