Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ο ψηλός, ο κοντός ο χοντρός και οι… πατερίτσες! Η σκληρή συμμορία και το μοιραίο λάθος



Την ληστρική συμμορία του “κοντού”, του “ψηλού” και του “χοντρού”, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, έπειτα από πολυήμερες έρευνες, καθώς οι δράστες είχαν κάνει πάνω από 30 βίαιες ληστείες χωρίς να διστάζουν σε αρκετές περιπτώσεις να χτυπούν τα θύματα τους, όταν αυτά τολμούσαν να αντισταθούν.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν στο Περιστέρι ένας Έλληνας, κι ένας Βούλγαρος, ο “κοντός” και ο “ψηλός” της συμμορίας, ενώ διέφυγε της σύλληψης ο “χόντρος” οποίος είναι επίσης Έλληνας 38 ετών.

Η συγκεκριμένη συμμορία λήστευε Σούπερ Μάρκετ, πρακτορεία ΟΠΑΠ, καταστήματα ψιλικών και εστίασης, ακόμα και περίπτερα.

Μάλιστα οι δράστες φορούσαν αποκριάτικες μάσκες κατά την διάρκεια των ληστειών, με ιδιαίτερη προτίμηση στις μάσκες της οργανώσεις “Ανώνυμους”.

Βέβαια και παρά την άρτια οργάνωση τους δεν απέφυγαν το λάθος, καθώς το δίδυμο των ληστών έφθανε στο σημείο της ληστείας με την μοτοσυκλέτα του “ψηλού” ενώ τις τσίλιες τις φιλούσε ο “χοντρός”.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής με μεθοδική ερεύνα έψαχναν σε όλες τις περιπτώσεις ληστειών κάμερες, είτε ιδιωτικές, είτε δημόσιες, με αποτέλεσμα να συνδυάσουν την σωματοδομή των ληστών και κυρίως το γεγονός πως λίγα μετρά από το σημείο της ληστείας βρίσκονταν πάντα παρκαρισμένη μια μοτοσυκλέτα, χρώματος μπορντό.

Οι αστυνομικοί αφού κατάλαβαν πως η μοτοσυκλέτα είναι το μέσο διαφυγής του “ψηλού” και του “κοντού”, άρχισαν να ψάχνουν στα Τμήματα Τροχαίας της Δυτικής Αττικής, με αποτέλεσμα – και με την βοήθεια της τύχης όσο και της αφέλειας του “κοντού” ληστή – να καταφέρουν τελικά να τον εντοπίσουν. Τι είχε συμβεί;

Λίγες ημέρες πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ο “κοντός” είχε υποστεί τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του και είχε δηλώσει το τροχαίο στο Τμήμα της περιοχής. Έτσι οι αστυνομικοί αναζητώντας την μοτοσυκλέτα μοιραία έφθασαν και στο συγκεκριμένο Τμήμα, όπου κατάφεραν να μάθουν όχι μόνο τον αριθμό κυκλοφορίας, αλλά και τα στοιχεία ταυτότητας του.

Μάλιστα ο “κοντός” συνελήφθη στο σπίτι του καθώς είχε τραυματιστεί στο πόδι από το τροχαίο και ήταν με πατερίτσες.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου