Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Έπαιξε "Μπλε Φάλαινα", έσφαξε τον καθηγητή του, έβγαλε σέλφι με το πτώμα κι αυτοκτόνησε με αλυσοπρίονο



Ο λόγος για έναν Ρώσο μαθητή που είχε είδωλο... πρωταγωνιστή θρίλερ

Ένας μαθητής στη Ρωσία σκότωσε τον καθηγητή του, κόβοντάς του τον λαιμό. Έπειτα, περιχαρής, πόζαρε με το πτώμα για να τραβήξει σέλφι κι αυτοκτόνησε.

Ο λόγος για τον Andrey Emelyannikov, που σκότωσε τον 44χρονο καθηγητή του, Sergei Danilov, λέκτορα στο Πολυτεχνείο της Μόσχας και πατέρα 3 παιδιών.



Ο Andrey ποζάρει και γελάει, όσο ο Sergei αιμορραγεί πεσμένος στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί συνέδεσαν το έγκλημα με μια υπόθεση ομαδικών αυτοκτονιών που παρουσιάστηκε πρόσφατα στη χώρα, που έχουν να κάνουν με το παιχνίδι θανάτου «Μπλε Φάλαινα».

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι συμμετέχοντες πρέπει να ολοκληρώσουν 50 συνολικά διαδικασίες, όπως να δουν θρίλερ, να αυτοτραυματιστούν και να κάνουν κακό σε άλλους, και, τέλος, αυτοκτονούν.

Οι αστυνομικοί έδωσαν αυτή τη θεωρία στη δημοσιότητα, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο ή εξήγηση.


Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο μαθητής αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο. Οι φίλοι του αποκαλύπτουν ότι το είδωλό του ήταν ο Walter Sullivan, ένας μανιακός και φανατικός θρησκόληπτος, ήρωας του παιχνιδιού – θρίλερ Silent Hill. Τον χρησιμοποιούσε, μάλιστα, στο προφίλ του σαν avatar.

Οι υπόλοιποι μαθητές υποστήριξαν ότι ο Andrey είχε προηγούμενα με τον συγκεκριμένο καθηγητή κι ότι θα τον απέβαλαν αν συνέχιζε να έχει επιθετική συμπεριφορά.


Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου