Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Βορίδης: Σωρεία ψεμάτων ο Καμμένος - Πλαστά τα έγγραφα Καμμένου για Παπαδόπουλο




Για σωρεία ψεμάτων κατηγόρησε τον Πανό Καμμένο ο εκπρόσωπος της ΝΔ - Κατέθεσε αποδείξεις ότι τα έγγραφα που κατατέθηκαν στη Βουλή είναι αμφιβόλου γνησιότητας

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος. 

Για σωρεία ψεμάτων κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας Πανό Καμμένο, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ο οποίος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου κατέθεσε αποδείξεις ότι τα έγγραφα που κατατέθηκαν στην Βουλή από την Κυβέρνηση, τη Δευτέρα, είναι αμφιβόλου εγκυρότητας και γνησιότητας. Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για γνήσιο υπογραφής σε έγγραφα, που δόθηκαν από την πρεσβεία,  άλλων ατόμων, υπονοώντας ότι δεν είναι γνήσια όσα έχουν παρουσιαστεί.


«Κάθε μέρα αποκαλύπτονται πράγματα για αυτή τη δυσώδη  υπόθεση, πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος, δεν θα την αφήσουμε έτσι», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης. 
Όπως τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, έχει πλέον αποδειχθεί οτι ο κ. Παπαδόπουλος έπαιρνε αμοιβές και καθόλου πληρεξούσιος δεν ήταν, ήταν μεσάζοντας και εχει παραβιαστεί ο νόμος. Ανεφερε δε οτι εχουν ειπωθεί και ψέματα απο τον κ. Καμμένο για τον αν γνώριζε ή Οχι τον κ. Παπαδόπουλο.

«Ο κ. Καμένος εχει παραβιάσει τα καθήκοντα του», δήλωσε ο κ. Βορίδης και συμπλήρωσε ότι η ανάκριση αυτά πρέπει να τα δείξει, γιατί, όπως εξήγησε, ενώ υπάρχει νόμος τον παραβίασε. Ο κ. Βορίδης κατέθεσε κάποια ερώτημα, όπως γιατι χρησιμοποιεί ψευτοεγγραφα, γιατί λέει ψέματα στην επιτροπή της Βουλης;

«Είναι η Βουλή της συγκάλυψης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει  να καλύψει τον Καμμένο», είπε ο κ. Βορίδης και επανέλαβε ότι θα υπάρξει και άλλη Βουλή και θα φανούν στην πορεία της ανακριτικής διαδικασίας

Σύμφωνα με τον κ. Βορίδη, εδώ γίνεται μια σκανδαλώδης απόπειρα συσκότισης   της κοινωνίας και έγινε απόπειρα να συνδεθεί η σύζυγος του πρόεδρου της ΝΔ κ. Μαρεβα με τον κ. Σφακιανακη, ο οποίος σύμφωνα με τον πρωθυπουργό ήταν ο... κακός μεσάζων σε σχέση με τον άλλο μεσάζοντα. 








Ελένη Στεργίου
Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου