Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Γλυφάδα: Με μαχαίρι στα χέρια τραυμάτισε αστυνομικούς για μια κλήση




Τους μαχαίρωσε για μία κλήση  και ταμπουρώθηκε σε κατάστημα με οπτικά.

Με κουζινομάχαιρο και πατατοκαθαριστή κυνηγούσε τους αστυνομικούς να τους μαχαιρώσει.

Ο 37χρονος είχε διπλοπαρκάρει το λευκό Golf του στην πλατεία Εσπερίδων και οι αστυνομικοί του βεβαίωσαν κλήση για παράνομη στάθμευση. 

Ο οδηγός που δέν βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, έφτασε εκείνη τη στιγμή στο σημείο και έδειξε να ενοχλείται από την κλήση και διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς, ανοίγοντας το αυτοκίνητο, πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώτο αστυνομικό, προκαλώντας του μία αμυχή στο χέρι.  


Στο σημείο βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τον εξοργισμένο οδηγό και δέχθηκε μία μαχαιριά στη κοιλιακή χώρα, και ο οδηγός μπήκε μέσα στο κατάστημα οπτικών, όσοι βρίσκονταν μέσα σε αυτό βγήκαν έξω τρομαγμένοι 



Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να βγει έξω, όμως εκείνος αρνιόταν. Η «διαπραγμάτευση» κράτησε περίπου πέντε λεπτά και αφού τον ηρέμησαν, ο 37χρονος πλησίασε προς την πόρτα και τη στιγμή εκείνη ένας εκ των αστυνομικών τού έριξε σπρέι πιπεριού.  

Ο άνδρας έτρεξε να βγει από την πόρτα και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, το βούλιαξε, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα. 

Ο 37χρονος, που είναι Έλληνας, συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρικές κλινικές γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Οι τραυματίες αστυνομικοί είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται στο 401 νοσοκομείο.

Τους αστυνομικούς που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον “θερμόαιμο” οδηγό στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα επισκέφθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.  








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου