Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Τέτοιους επικίνδυνους έχει μέλη του ο ΣΥΡΙΖΑ : Π. Λάμπρου: Ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν ήρθε για να φύγει



Με αυτές τις δηλώσεις φαίνεται ποιοι, πίεσαν τον Παρασκευόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσει αυτός ο εγκληματικός νόμος σε βάρος της κοινωνίας και με μοναδικό σκοπό να ευνοηθούν τρομοκράτες και σκληροί κακοποιοί. 

Αυτοί οι άνθρωποι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία και αμετανόητοι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις, όπως ο Πάνος Λάμπρου που υπερασπίζεται ανοιχτά τρομοκράτες.

Από τις δηλώσεις του φαίνεται ότι ποτέ δεν του άρεσε η νομιμότητα και ο νόμος που εφαρμοζόταν, στην πρό ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εποχή και θέλει το μπάχαλο και την επικινδυνότητα, που δημιουργεί το έγκλημα Παρασκευόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ.

«Το προ Παρασκευόπουλου τιμωρητικό εξοντωτικό μοντέλο, με την εφαρμογή λογικών ‘’Αλκατράζ’’ και ‘’εξπρές του μεσονυχτίου’’, δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς» γράφει ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δικαιοσύνης, σε άρθρο του που τιτλοφορείται «ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – Η άγρια ‘’κανονικότητα’’ της Νέας Δημοκρατίας» και το οποίο φιλοξενείται στον ιστότοπο των 53 commonality.gr.

«Ο νόμος Παρασκευόπουλου δεν αποτελεί αριστερή παρένθεση. Δεν ήρθε για να φύγει και να δώσει τη σκυτάλη στον άφρονα σωφρονισμό της απάνθρωπης ακροδεξιάς αντίληψης» σημειώνει στην παρέμβασή του ο κ. Λάμπρου με αφορμή και την 48ώρη άδεια που έλαβε ο αρχιεκτελεστής της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου