Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Β. Παπαδόπουλος για Καμμένο : «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο»



Μετά τα όσα καινούργια έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο Πάνου Καμμένου και την εμφάνιση του Β. Παπαδόπουλου, σε μια δημοκρατική χώρα με πολιτικούς που έχουν ευθιξία και ηθική, όπως θα περίμεναν οι Έλληνες από τον Αλέξη Τσίπρα (λέμε τώρα πριν αποδειχθεί ποικιλοτρόπως η ανηθικότητα του) θα τον είχε παραιτήσει και θα τον έστελνε σπίτι του τον υπουργό εθνικής άμυνας. 

Είναι μεγάλο το βάρος της αλήθειας» ξεκίνησε να λέει ο Βασίλης Παπαδόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα.

Επαναλαμβάνοντας συνεχώς την φράση «θα αντέξετε το βάρος της αλήθειας;» ο Βασίλης Παπαδόπουλος έκανε φοβερές αποκαλύψεις.

 «Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκαιο, πρέπει να βρεις κι αυτόν που θα στο δώσει το δίκαιο», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Παπαδόπουλος και είπε ότι θα εμφανίσει και ένα αποκαλυπτικό email που θα στείλει στον δημοσιογράφο, ενώ κατέληξε: «Σημασία έχει όμως, να μην αφήσουμε τους ψεύτες να προετοιμαστούν».

Ακούγοντας την λέξη «μεσάζοντας» ο κ. Παπαδόπουλος σχολίασε: «Ούτε σταρ είμαι, ούτε μεσάζων. Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν».  

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε αναφορές στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί αλλά ήταν μαζί και με τον πατέρα του Πάνου Καμμένου λέγοντας με νόημα : «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

«Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη» είπε ο κ. Παπαδόπουλος και οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Πάνου Καμμένου και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα είναι όπως και οι εξελίξεις ραγδαίες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου