Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Στοχοποίησαν αθώο πολίτη στο Μενίδι για βιασμό ανήλικης μέσω Facebook


Μάλιστα στην "Επείγουσα ανακοίνωση" όπως την χαρακτήριζαν αυτοί που έκανα την ανάρτηση παρουσιάζοντας μάλιστα φωτογραφία που ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο, ανέφεραν χαρακτηριστικά " Ο άνδρας που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία είναι δράστης που βίασε το 5χρονο κοριτσάκι έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Ένα απίστευτο περιστατικό με "κανιβαλισμό" ενός ανθρώπου μέσα από το Facebook κατεγράφη προ ολίγων ημερών, όταν με ανάρτηση που έκανε φιλoζωική οργάνωση στο Μενίδι, παρουσίαζε έναν υποτιθέμενο βιασμό μιας 5χρονης απο 4 άτομα, έξω απο το 6ο δημοτικό σχολείο της περιοχής!

Μετά απο έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε πως κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί και φυσικά κανένα κορίτσι δεν έπεσε θύμα βιασμού.Μάλιστα στην "Επείγουσα ανακοίνωση" όπως την χαρακτήριζαν αυτοί που έκανα την ανάρτηση παρουσιάζοντας μάλιστα φωτογραφία που ανήκει σε υπαρκτό πρόσωπο, ανέφεραν χαρακτηριστικά " Ο άνδρας που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία είναι δράστης που βίασε το 5χρονο κοριτσάκι έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.

Ο δράστης ήταν επιβίβασμενος σε ΙΧ μαζί με άλλους 3 ενηλίκους αθίγγανους. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερεις ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ..Από περιγραφές μαρτύρων της απέναντι πολυκατοικίας υποστηρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 6.30μμ. Η Ελληνική αστυνομία Αχαρνών καλεί τους γονείς ανηλίκων παιδιών να είναι προσεκτικοί να διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών".

Μάλιστα οι ανάρτηση  που είχε χιλιάδες κοινοποιήσεις, δεν σταματάει εκεί, καθώς ο χρήστης της σελίδας επισημαίνει και προσωπικά στοιχεία όπως το όνομα του υποτιθέμενου βιαστή αλλά και οικογενειακές πληροφορίες. "Να σημειωθεί ότι ο δράστης ονόματι Β. Κ κάτοικος Αχαρνών, έγγαμος, πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών αθίγγανης καταγωγής καταζητείται αυτή τη στιγμή από τις Μενιδιατικες Αρχές. Να σημειωθεί επίσης ότι η οικογένεια του μικρού κοριτσιού δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα το εν λόγω περιστατικό φοβούμενη τις ενέργειες και απειλές των αθιγγανων συγγενών του δράστη".

Ο άτυχος άνδρας ενημερώθηκε για το συμβάν και κατέθεσε μήνυση κατά των διαχειριστών της σελίδας οι οποίοι τώρα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη για την ψευδή είδηση που στιγμάτισε έναν  αθώο πολίτη.



Μιχάλης Τεζάρης
Πηγή : newpost.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου