Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Bloomberg: «Εκλογές μέσα σε ένα χρόνο - Σύντομα πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης – Έρχονται καλύτερα χρόνια για τους Έλληνες»



Αυτό προβλέπει ο Kyle Bass, ιδρυτής και επικεφαλής επενδυτικός διευθυντής της Hayman Capital Management, ο οποίος συζητά τις βελτιώσεις που βλέπει στην ελληνική οικονομία με τον Erik Schatzker του Bloomberg στο «Bloomberg Markets», με αφορμή το πρόσφατο άρθρο του, στο οποίο ανέφερε ότι το ΔΝΤ πρέπει να σταματήσει να βασανίζει την Ελλάδα.

Ο Kyle Bass, ο επενδυτής που προέβλεψε πρώτος την ελληνική κρίση, προβλέπει «ράλι» μετοχών και ομολόγων έως 30% με την προκήρυξη εκλογών και στοιχηματίζει ότι η Ελλάδα θα γνωρίσει μία δραματική πολιτική ανάκαμψη, με εκλογές που θα προκηρυχθούν μέσα σε διάστημα ενός έτους, και θα ωθήσουν σε ράλι τα assets της χώρας.

Πιστεύω ότι θα έρθει μια αλλαγή μέσα στους επόμενους 18 μήνες, από την τωρινή σε μια πιο κεντροδεξιά κυβέρνηση, η οποία θα είναι όμως οικονομικά ανεξάρτητη. 

Στην Ελλάδα θα αλλάξει το προσεχές διάστημα η πολιτική ηγεσία, όπως συνέβη και στην Αργεντινή όταν το «τιμόνι» ανέλαβε κάποιος που επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις και την οικονομία.

 Έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα με τον κ. Μητσοτάκη τα επόμενα 2 χρόνια πρόσθεσε ο Kyle Bass λέγοντας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες για τους Έλληνες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου