Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τεσσάρα, μπαράζ και βλέπει Μουντιάλ η Εθνική!



Η Εθνική ομάδα νίκησε εύκολα με 4-0 το Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη και πάει πανάξια στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ξύλο στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου.

Ήταν το φαβορί απέναντι στο Γιβραλτάρ και φρόντισε να το αποδείξει με την εικόνα της στο χορτάρι. Η Εθνική ομάδα νίκησε 4-0 το Γιβραλτάρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 10η και τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και πέρασε πανάξια στα μπαράζ για πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τοροσίδης άνοιξε το σκορ, ο Μήτρογλου πέτυχε τα δυο επόμενα και ο Γιαννιώτας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο μπαίνει στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου στο γκρουπ των αδυνάτων, αλλά έχει τους παίκτες να πάρει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όποια ομάδα και αν βρεθεί απέναντί της.

Το γήπεδο είχε μόλις 12.639 θεατές, ενώ ορισμένοι φρόντισαν να χαλάσουν την γιορτή, παίζοντας ξύλο και πετώντας αντικείμενα, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους... στολίζει και με το παραπάνω. 

Η βλακεία φαίνεται πως δεν έχει όρια και ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Όπως και να 'χει, η Εθνική πέτυχε τον στόχο της και βάζει πλώρη για το τρίτο σερί Μουντιάλ!


Πηγή: sport24.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου