Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του γιατρού στην Σητεία Λασιθίου



Εξιχνιάστηκε, άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε 07 Οκτωβρίου 2017 το πρωί, σε βάρος 62χρονου ημεδαπού, στη Σητεία Λασιθίου.

Ειδικότερα, το πρωί 07 Οκτωβρίου 2017, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, ότι άγνωστο άτομο πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν στο 26ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών.

Για την υπόθεση συνελήφθη, 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί επί της Επαρχιακής Οδού Σητείας – Ιεράπετρας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και 38χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός, της ανθρωποκτονίας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε αγροτική περιοχή κοντά στο σημείο του περιστατικού εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα κυνηγετικό όπλο και φυσίγγια, τα οποία όπως προέκυψε ανήκουν στον 37χρονο.

Επιπλέον στις έρευνες στο αυτοκίνητο και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο, 6 φυσίγγια, 2 μαχαίρια, κινητό τηλέφωνο καθώς και 770 ευρώ και 77 λέβα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας ενώ, οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου