Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία σκότωσε τον γιο του με κουζινομάχαιρο!



Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή 08.10.2017 στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας, όταν ο γιος της οικογένειας επέστρεψε στο σπίτι του και διαπίστωσε πως ο 54χρονος πατέρας του καβγάδιζε έντονα με την μητέρα του και την αδερφή του.

Ο άτυχος νεαρός, μπήκε στην μέση και ζήτησε το λόγο στον πατέρα του, εκείνη την στιγμή ο 54χρονος γύρισε απότομα, προκειμένου να απευθύνει το λόγο στο παιδί του και τραυμάτισε τον 18χρονο γιο του στο μηρό με αποτέλεσμα ήταν να του κόψει την κεντρική αρτηρία και να προκληθεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Αμέσως ο 54χρονος πατέρας μαζί με την σύζυγο του, έβαλαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.Το παιδί ενώ νοσηλεύονταν στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, καθώς είχε χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Μέσα από το Νοσοκομείο ο 54χρονος πατέρας πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση και τους ενημέρωσε για το περιστατικό, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του και τώρα,κατηγορείται για ανθρωποκτονία. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου