Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Αστυνομικοί έλεγχοι σε οίκους ανοχής σε διάφορες περιοχές της Αττικής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων



Μεσημβρινές και απογευματινές ώρες της 3-10-2017, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε επτά (7) οίκους ανοχής στην Αθήνα, την Καλλιθέα και τη Ν. Σμύρνη.

Συνελήφθησαν συνολικά δεκαέξι (16) άτομα , εκ των οποίων ένας (1) άνδρας (ημεδαπός) και δεκαπέντε (15) γυναίκες (τέσσερις ημεδαπές και οι υπόλοιπες αλλοδαπές διαφόρων υπηκοοτήτων), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά στα εκδιδόμενα πρόσωπα και στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Επιπλέον, προσήχθησαν οκτώ (8) γυναίκες, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -638- ευρώ, πέντε (5) κάμερες ασφαλείας και ένα (1) καταγραφικό μηχάνημα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου