Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Η επίθεση της Τετάρτης από τον Ρουβίκωνα τους εκλεκτούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου της βουλής



Θα γίνει πλέον ακροαριστερός θεσμός των Συριζαίων να αμολιέται ανεξέλεγκτος ο Ρουβίκωνας για να κάνει επιθέσεις και καταλήψεις κάθε Τετάρτη.

Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στην πρεσβεία της Ισπανίας, επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην περιοχή του Μακρυγιάννη. 



Η επίθεση έγινε σε μια περιοχή που είναι γεμάτη αστυνομία λόγω πρεσβειών και κάθε λογής στόχων, αλλά αστυνομοκρατείτε για τους άλλους  και όχι για τους αντιεξουσιαστές όπως γίνεται και στο κέντρο της Αθήνας και σε μεγάλες πόλεις της χώρας που είναι ανεξέλεγκτοι και ελεύθεροι να εγκληματούν.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο κτίριο που στεγάζει την ισπανική διπλωματική αποστολή, προκαλώντας φθορές και πετώντας φέιγ βολάν. 



Η αστυνομία προχώρησε σε 19 προσαγωγές και περιμένουμε να δούμε την τύχη των προσαχθέντων, η μάλλον τι ώρα θα αφεθούν ελεύθεροι κατόπιν εντολών.

Σε ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η εισβολή πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση σε όσα λαμβάνουν χώρα στην Ισπανία. «Στεκόμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων της Καταλονίας, της Βασκονίας, της Ισπανίας. Στεκόμαστε ενάντια στην κρατική βία και καταστολή» σημειώνουν μεταξύ άλλων. 

Προκαλεί, εντύπωση στους πολίτες η συνεχιζόμενη ανεξέλεγκτη δράση των μελών του Ρουβίκωνα, ειδικά επειδή έχουν δείξει τεράστια ανοχή και ο υπουργός δημόσιας τάξης και ο πρόεδρος της βουλής επικροτώντας την ανομία.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου