Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Δάσκαλος με ψυχολογικά προβλήματα κλείδωσε τους μαθητές στην τάξη τους πέταγε βιβλία και τους έβριζε



Το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία η ίδια η διευθύντρια του σχολείου, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.

Ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, κλείδωσε χθες Παρασκευή στην αίθουσα διδασκαλίας, τους μαθητές του και άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποιους εξ' αυτών.

 Πληροφορίες  από το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού.

Δύο συμμαθητές τους που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν. 

Μόλις ηρέμησε ο 43χρονος δάσκαλος ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί. 

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου