Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Τον πήρε στον λαιμό του ο Αλέξης Τσίπρας και οι "δεν πληρώνω" τον Στράτο Δασκαρόλη και τώρα γίνονται πορείες συμπαράστασης



Ο Στράτος Δασκαρόλης, παραμένει κρατούμενος καθώς δήλωσε αδυναμία να πληρώσει τα πρόστιμα που του επιδικάστηκαν επειδή δεν είχε πληρώσει διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Είναι πολλά τα θύματα του Αλέξη Τσίπρα και των "δεν πληρώνω" που δεν πλήρωναν διόδια κατά προτροπή όλων και τώρα καταδικάζονται για αυτή την ανεύθυνη ενέργεια με τον Αλέξη Τσίπρα να σφυρίζει αδιάφορα.



Συγκέντρωση και πορεία συμπαράστασης στον Στράτο Δασκαρόλη, την οποία διοργάνωσαν η επιτροπή αλληλεγγύης καθώς και σωματεία της Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε  στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- της προέδρου της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς και του στελέχους της Λαϊκής Αγωνιστικής Ενότητας Θανάση Πετράκου.


Τόσο στη συγκέντρωση, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, όσο και στην πορεία, στην οδό Αριστομένους μέχρι τα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ -όπου και επιδόθηκε ψήφισμα- κυριάρχησαν συνθήματα για την απελευθέρωση του Στρ. Δασκαρόλη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι παραμένει κρατούμενος καθώς δήλωσε αδυναμία να πληρώσει τα πρόστιμα που του επιδικάστηκαν επειδή δεν είχε πληρώσει διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Κώστας Κρόμπας, έγινε αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσε ο Στρ. Δασκαρόλης για συγχώνευση των ποινών του -προκειμένου να μειωθεί στο μισό η ποινή φυλάκισης που του έχει επιβληθεί- κι έτσι αναμένεται να αποφυλακιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Στη συγκέντρωση αναγνώστηκε επιστολή του κρατούμενου, με την οποία εξέφραζε τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση, καλώντας παράλληλα σε “αντίσταση και ανυπακοή”.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου