Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Φτάνει σταματήστε τους κακοποιούς αντιεξουσιαστές! Τώρα τα έβαλαν και με τα κρεοπωλεία



Δεν υπάρχει πλέον κράτος στην Ελλάδα να προστατέψει τους πολίτες, η ανομία κυριαρχεί και οι αντιεξουσιαστές εγκληματούν ασύστολα μέχρι να θρηνήσουμε τους πρώτους νεκρούς, και εκεί αυτοί που πρέπει να οδηγηθούν πρώτοι στα δικαστήρια είναι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μετά ο Νίκος Τόσκας και όσοι έχουν την ευθύνη  συγκαλύπτοντας με την ανοχή τους εγκλήματα αντιεξουσιαστών.

Επίθεση από άτομα με σφυριά δέχθηκε το περασμένο Σάββατο κρεοπωλείο στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια. Την ευθύνη για την καταδρομική επίθεση ανέλαβε με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το «Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF) -Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων».

Οι ανατιεξουσιαστές έσπασε με σφυριά την τζαμαρία του καταστήματος και προκάλεσε ζημιές στο φορτηγό μεταφοράς κρεάτων του μαγαζιού.

Μέσα από το κείμενό τους απειλούν: «Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet shops, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος».

Στο κείμενό τους αναφέρουν: «Η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν "ζει από αυτό" εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων. Το ίδιο μίσος τρέφουμε και για όσους επιλέγουν να εργαστούν σε τέτοιους χώρους με τη γελοία δικαιολογία "δεν είχα άλλη επιλογή". Ας θυμηθούμε ότι στην εποχή τους εργάτες θεωρούνταν και όσοι στελέχωναν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης»

«Η διεθνής εβδομάδα αντισπισιστικών δράσεων 30/10 εως 5/11 ας αποτελέσει αφορμή για να προκαλέσουμε μαυροπράσινο χάος στις γειτονιές των μεγάλων και των μικρών πόλεων: Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet-shop, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος».

Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα μείνει τίποτα όρθιο κανένας μας δεν είναι ασφαλής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου