Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο τοκογλύφος γλύφει τον δανειζόμενο αδιαφορώντας για το πώς βρίσκει τα λεφτά για να αποπληρώνει



Ποιος δανειστής δεν θέλει ο δανειζόμενος να πληρώνει τους τόκους και τα δανεικά αδιαφορώντας για τον τρόπο που τα βρίσκει; Γιατί ο συγκεκριμένος δανειζόμενος ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν δεσμεύσει την χώρα για 100 χρόνια και για να βρουν τα λεφτά παριστάνοντας τους επιτυχημένους, υπερφορολογούν εγκληματικά και διαλύουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.

 Το... θαυμασμό του για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισλεμπλουμ, σε συνέντευξη που παραχώρησε ταυτόχρονα σε επτά ευρωπαϊκές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η Sueddeutsche Zeitung και ο Guardian.

Είναι δυνατόν ο Ντάισλεμπλουμ να μην εκθειάσει τον μήνα που θρέφει τους έντεκα και να αφήσει να πέσει ο Τσίπρας που τα κάνει όλα για την καρέκλα, ανεβαίνοντας μια σοβαρή κυβέρνηση που θα θέλει να μαζέψει τις ηλιθιότητες της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και χαθούν τόσα λεφτά των τοκογλύφων ειδικά από τόκους .

Με λίγα λόγια, απλά και κατανοητά για να κατανοήσουμε όλοι το γιατί ο Γερούν Ντάισλεμπλουμ εκθείασε τον Αλέξη Τσίπρα και το τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου