Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ανεξέλεγκτοι κακοποιοί αντιεξουσιαστές στοχοποιούν με αφίσες καθηγητή του Παντείου



Αυτά κάνει η ανοχή που δείχνει στους συντρόφους της κακοποιούς αντιεξουσιαστές ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτός είναι ο φασίστας» είναι το σύνθημα που αναγράφεται στην αφίσα που φέρει τη φωτογραφία του καθηγητή του Παντείου Αγγελου Συρίγου και που έχει τοιχοκοληθεί εντός του πανεπιστημιακού ιδρύματος, στις γωνιές στο Κουκάκι αλλά και στις οδούς Μαυρομιχάλη και Ασκληπιού στα Εξάρχεια. 

Η  ανομία σε όλο της το μεγαλείο και τα κακουργήματα που διαπράττουν οι αντιεξουσιαστές είναι καθημερινά και ατιμώρητα, αφού οι διαταγές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου δημόσιας τάξης, προς στους αστυνομικούς μόνο συλλήψεις αντιεξουσιαστών δεν συμπεριλαμβάνουν.


Για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών» μιλά η Σύγκλητος με ανακοίνωσή της. 

Τον Φεβρουάριο του 2017 ο καθηγητής κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές - εκτός Παντείου - που έκαναν αφισοκόλληση στους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. 

Ο καθηγητής είχε πει τότε για το περιστατικό :  «Ενώ πήγαινα στο Πάντειο είδα κάποιον να ζωγραφίζει με σπρέι τον τοίχο. Του είπα αυτό απαγορεύεται και μου είπε «γιατί; Δικός σου είναι ο τοίχος; Μετά ήρθαν άλλοι δύο. Ο τύπος με το σπρέι μου έβαψε το παντελόνι και με χτύπησε με το μπουκάλι στο κεφάλι. Έπεσα κάτω και οι άλλοι δύο αρχίσαν να με χτυπούν δυνατά με κλωτσιές».

Ο ένας φοιτητή που είχε συλληφθεί καταδικάστηκε για την υπόθεση, ενώ στις 9 Οκτωβρίου αναμένεται η δίκη του δευτέρου και έχουν αρχίσει οι απειλές και οι εκβιασμοί από τους συντρόφους του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου