Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Κανένας μας δεν είναι ασφαλής με τους κουκουλοφόρους να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι και ατιμώρητοι


Η ανομία σε όλο της το μεγαλείο με ένα ανίκανο υπουργείο δημόσιας τάξης και μια κυβέρνηση να χαϊδεύει κακοποιούς αντιεξουσιαστές.

Κανένας μας δεν είναι ασφαλής με αυτή την κυβέρνηση και οι κακοποιοί κουκουλοφόροι κάνουν ότι θέλουν καλυπτόμενοι, από την ίδια την κυβέρνηση αφού προέρχονται από συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρώτα θύματα των κακοποιών των Εξαρχείων είναι γεγονός και ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αφού οι εντολές της αστυνομίας είναι μην πειράζεται τα παιδιά μας.

Άφαντοι παραμένουν οι κουκουλοφόροι και άφαντοι θα μείνουν λες και δεν τους ξέρει η αστυνομία και η ίδια η κυβέρνηση με το ονοματεπώνυμο τους, που επιτέθηκαν  και τραυμάτισαν συνολικά επτά άτομα το απόγευμα της Κυριακής στο Μοναστηράκι, μεταξύ των οποίων και τρεις πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων. 

Εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες, οι δύο από τους οποίους μεταφέρθηκαν με θλαστικά τραύματα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401, θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν φαντάρος και τρεις ακόμα διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 26, 47, και 35 ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν απλά μια  ομάδα κακοποιών κουκουλοφόρων περίπου 30 ατόμων προχώρησε σε μία καταδρομική επίθεση σε βάρος 3 δοκίμων της Σχολής Ευελπίδων, φωνάζοντας ότι είναι ακροδεξιοί. 

Οι κακοποιοί επιτέθηκαν ξαφνικά στους τρεις Ευέλπιδες, ενώ αυτοί περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, και άρχισαν να τους κτυπούν άσχημα, οι άτυχοι δόκιμοι αξιωματικοί για να σώσουν τις ζωές τους μπήκαν σε μια καφετέρια. 

Από τη μανία των κακοποιών κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν όμως ούτε άλλοι 4 περαστικοί, ένας φαντάρος και 3 ακόμη άνθρωποι που βρισκόντουσαν στο σημείο. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου