Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Χωρίς να ντρέπεται η Κουντουρά είπε : Επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια και έχουν ένα πιάτο να φάνε.



Η Ελενα Κουντουρά εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και δεν απάντησε σε τίποτα αντίθετα είπε το ποίημα της προπαγάνδας κατά γράμμα χωρίς ηθικές αναστολές, ξεπερνώντας την Ελένη Αυλωνίτου.

Αφού μας ξέρανε η κ. Κουντουρά λέγοντας ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις. κάτι που δείχνει ότι η ίδια μάλλον έχει μετακομίσει σε άλλη χώρα και δεν το ξέρει, προχώρησε σε απίστευτη προπαγάνδα που θα ζήλευε και  ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Υποστήριξε χωρίς ίχνος ντροπής ότι οι Ελληνες ζουν αξιοπρεπώς γιατί η κυβέρνηση έφερε την ανάπτυξη. Όταν ρωτήθηκε αν είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, απάντησε αφήνοντας άφωνους όσους έκαναν το λάθος να την ακούσουν «Υπήρχαν άνθρωποι που το 2014 δεν είχαν να φάνε και έτρωγαν από τα σκουπίδια...», και όταν τη ρώτησε ο Γιώργος Αυτιάς αν είναι επιτυχία που δεν γίνεται αυτό πλέον απάντησε: «Ναι είναι επιτυχία...».

Συνεχίζοντας να μιλάει χωρίς ηθικές αναστολές η κ. Κουντουρά ξεπέρασε όλα τα στελέχη της κυβέρνησης και έφτασε στο σημείο να πει ότι κανένας υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν κόβει συντάξεις, δεν βάζει φόρους λες και ζει σε άλλη χώρα και δείχνωτνας ότι είναι εκτός πραγματικότητας.

Μάλιστα τόλμησε να πει χαμογελώντας ότι ο κόσμος στο δρόμο δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που είναι δεμένη και αντιμετωπίζει τις μεγάλες προκλήσεις, «Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» συνέχισε να λέει χωρίς αν ντρέπεται. συνέχισε αναφέροντας ότι η κυβέρνηση φέρνει επενδύσεις, μοιράζει πλεόνασμα και ανοίγουν επιχειρήσεις.  

Το απόσπασμα της ντροπής εκτός των άλλων :







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου