Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Ληστές απείλησαν με όπλο και έκλεψαν το αυτοκίνητο διεθνή Βραζιλιάνου τερματοφύλακα [βίντεο]



Ένοπλοι κακοποιοί σταμάτησαν σε ένα φανάρι τον Βραζιλιάνο διεθνή τερματοφύλακα της Μποταφόγκο, Τζέφερσον, τον απείλησαν με όπλα και του έκλεψαν το αυτοκίνητο την ώρα που εκείνος πήγαινε για προπόνηση.

Στο σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται ένα αυτοκίνητο να προσπερνάει το μαύρο SUV του Τζέφερσον, να σταματάει μπροστά του και από αυτό να κατεβαίνουν αστραπιαία δύο οπλισμένοι κακοποιοί.

Παρότι από το σημείο περνούσαν πεζοί και άλλα αυτοκίνητα, οι ένοπλοι άνδρες ακινητοποιούν το αυτοκίνητο του Τζέφερσον, ένας ανοίγει την πόρτα του οδηγού και ένας διακόπτει την κυκλοφορία. Ταυτόχρονα κατεβαίνει από το άλλο όχημα και το τρίτο μέλος της συμμορίας, που βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ δεν ρισκάρει. Βγαίνει ήρεμα και με τα χέρια ψηλά από το όχημα, το παραδίδει στους κακοποιούς, πηγαίνει προς το πεζοδρόμιο χωρίς να τους κοιτάζει και γονατίζει.

«Δυστυχώς, ήμουν ακόμα ένα θύμα της βίας που πλήττει την πόλη μας. Με περικύκλωσαν ένοπλοι άνδρες ενώ πλησίαζα στο προπονητικό κέντρο της Μποταφόγκο με σκοπό να μου κλέψουν το αυτοκίνητο και ό,τι άλλο είχα πάνω μου. Ο Θεός με φώτισε και μου έδωσε ειρήνη ώστε να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Χάρη σε Εκείνον δεν υπέστην οποιασδήποτε μορφής βία. Με έκλεψαν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είναι καλά. Ήταν όμως τρομακτικό αυτό που έζησα. Και είμαι λυπημένος για την κατάσταση που ζούμε στο Ρίο ντε Τζανέιρο», έγραψε ο Τζέφερσον στο Instagram.

Πάντως, λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία εντόπισε το κλεμμένο SUV σε μια κακόφημη γειτονιά στη βόρεια ζώνη του Ρίο ντε Τζανέιρο και το επέστρεψε στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Τζέφερσον πόσταρε μία φωτογραφία του μαζί με τους κομάντο της Αστυνομίας που επενέβησαν και κατάφεραν να ανακτήσουν το κλεμμένο όχημα και έγραψε: «Βρέθηκε το αυτοκίνητό μου και βρίσκεται πια στο γκαράζ της Αστυνομίας. Όπως κάθε πολίτης, θα ακολουθήσω τις νόμιμες διαδικασίες και θα πάρω ξανά το αυτοκίνητό μου. Για άλλη μια φορά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ανησυχήσατε για εμένα. Ευχαριστώ και τους αστυνομικούς!».

Παρεμπιπτόντως, παλαιότερα το όνομα του Τζέφερσον είχε γραφτεί αρκετές φορές στον ελληνικό Τύπο, αφού το καλοκαίρι του 2007 η ΑΕΚ είχε κάνει μεγάλες προσπάθειες να τον αποκτήσει από την Τραμπζονσπόρ. Ο Βραζιλιάνος είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΑΕΚ και μάλιστα χάριζε στην Τραμπζονσπόρ ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν προκειμένου να τον αφήσει να φύγει. Όμως, οι Τούρκοι δεν τα βρήκαν ποτέ με την ΑΕΚ και έτσι ο Τζέφερσον δεν ήρθε στην Ελλάδα.




Πηγή : eleftherostypos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου