Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η εικόνα της Νομικής μετά από έξι ημέρες κατάληψης από τους αντιεξουσιαστές



Ρεπορτάζ με εικόνες από τo iefimerida.gr

Από το ρεπορτάζ του iefimerida.gr φαίνεται ότι ούτε οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές δεν είναι ευχαριστημένοι από τον Αλέξη Τσίπρα και εκτός από τις φθορές που θα πληρώσουμε όλοι εμείς, θα πληρώσουμε για να αντικατασταθεί και όλος ο τεχνολογικός εξοπλισμός που έκλεψαν φεύγοντας.

Εκτός των αλλεπάλληλων κακουργημάτων που είχαν διαπραχθεί, στο χώρο του πανεπιστημίου φαίνεται από τα συνθήματα στους τοίχους ότι ανάμεσα τους υπήρχαν και οπαδοί της τρομοκρατίας και ίσως και μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων που κινούνται ανεξέλεγκτα ανάμεσα στα παιδιά μας που στέλνουμε να σπουδάσουν.


Το ρεπορτάζ του iefimerida.gr

Ύστερα από έξι ημέρες κατάληψης από τους αντιεξουσιαστές η εικόνα του εσωτερικού της Νομικής, σήμερα, μόνο ως αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταληψίες έχουν αφαιρέσει όλον τον τεχνολογικό εξοπλισμό και όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr έχουν γεμίσει όλους τους  τοίχους του ιδρύματος με συνθήματα.

Μάλιστα, με κάποιο από αυτό βάλλουν κατά του πρωθυπουργού, απειλώντας τον ευθέως.



Εντύπωση προκαλεί και ένα ακόμη σύνθημα όπου με πράσινη μπογιά έχουν διαγράψει το σύνθημα του Πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας «Τη Δημοκρατία δεν την προσκυνάς -Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».


Με άλλο γκράφιτι απειλούν τον πρύτανη του πανεπιστημίου:



Ορατά και τα σημάδια παραβίασης των γραφείων που βρίσκονται εντός της Σχολής, με κάθε τρόπο:





Πηγή: iefimerida.gr 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου