Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ο Τσίπρας έκανε πάλι τον δήθεν επιτυχημένο και απείλησε την χώρα ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019




Η ψυχιατρική κοινότητα έχει πλέον ένα σπάνιο είδος για να παρακολουθεί καθημερινά σε ότι κάνει και ότι λέει.

Εμφανίστηκε και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας τον επιτυχημένο λέγοντας χωρίς ίχνος ηθικής ότι  «Η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο από κάθε άλλη φορά» και πήγε και ένα βήμα παραπάνω λέγοντας «εμείς πετύχαμε γιατί ήμασταν οι πρώτοι που επεδίωξαν συναινέσεις και είμαστε οι πρώτοι που πήγαμε σε εκλογές με τη συμφωνία στο τραπέζι. Τον Σεπτέμβρη του 2019 θα καλέσουμε τον λαό να συγκρίνει που ήταν η χώρα όταν παραλάβαμε και που είναι τώρα. Ποιο ήταν το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και ποιο είναι τώρα».

Με λίγα λόγια κοροϊδεύει τον κόσμο λέγοντας ότι αυτός πέτυχε, αγνοώντας τις πραγματικές συνθήκες που βρίσκεται η χώρα.

Δέν παρέλειψε να κάνει σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τα για σπορά ψευδών ειδήσεων, γιατί απλά λένε την αλήθεια και όχι αυτά που θέλουν να λέγονται απο το καθεστώς.

Παράλληλα προανήγγειλε την κατανομή του αποθέματος στους αδύναμους χωρίς να διευκρινίζει από που προκύπτει αυτό υπερπλεόνασμα και ποιοι υποφέρουν για να μαζευτεί ώστε να κάνει τον επιτυχημένο κοροιδεύοντας τον ελληνικό λαό όπως κάνει εδώ και δυόμιση χρόνια.

Τέλος απείλησε την χώρα ότι θα κάνει εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019 αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι στο χέρι του οι εξελίξεις θα τον οδηγήσουν σύντομα σε εκλογές για να γλιτώσει η χώρα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου