Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η Αυλωνίτου συνεχίζει να πιστεύει ότι η πίσσα στην λουόμενη ήταν photoshop παρά την συνέντευξη της ίδιας της γυναίκας



Δεν την ενδιαφέρει η αλήθεια την κ. Αυλωνίτου, την ενδιαφέρει να προπαγανδίσει και της είναι αδιάφορο πόσο θα ξεφτιλιστεί.

Η γυναίκα που βγήκε από την θάλασσα γεμάτη πίσσα βρέθηκε και μίλησε στο protothema.gr και διηγήθηκε την περιπέτεια της επειδή αγνόησε τις απαγορεύσεις τις πολιτείας.


Αυτό όμως δεν έφτανε στην Αυλωνίτου η οποία είναι πάντα στον κόσμο της και εκτός πραγματικότητας επιμένοντας ότι η φωτογραφία είναι fake news.

Η Αυλωνίτου σε εμφάνιση της σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ αφού εκνεύρισε συνομιλητές της και όσους παρακολουθούν την εκπομπή, προσπάθησε να διαψεύσει και την ίδια την γυναίκα που μίλησε και είπε την περιπέτεια της.

Μέσα στην τρέλα της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε φωνάζοντας στην εκπομπή «Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από photoshop;» και συνέχισε  «Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει "α, τι ωραία, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα"» είπε με τον παραλογισμό και την τρέλα που την διακρίνει και πλέον μόνο γραφική δεν είναι και αυτό πρέπει να το προσέξουν στον ΣΥΡΙΖΑ.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου