Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η αλήθεια είναι χολέρα για την κυβέρνηση και τον Καρανίκα που με μαϊμού φωτογραφία έριξε ευθύνες στην Eldorado Gold



Ο Καρανίκας  σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού χρησιμοποίησε μια παλιά φωτογραφία του 2010 σαν πειστήριο της σημερινής επιβάρυνσης στο περιβάλλον από τις εργασίες της Eldorado Gold.

Εκτός από τις κατάρες και τις βρισιές που δεν θα ανέβαζε ένας σοβαρός άνθρωπος στο διαδίκτυο είπε να βάλει και μια μαϊμού φωτογραφία για να ενισχύσει τις κατάρες του.



 Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, τα υποτιθέμενα πειστήρια του οικολογικού εγκλήματος το οποίο αφήνει πίσω της φεύγοντας η Eldorado Gold είναι στην πραγματικότητα είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στον κόλπο του Στρατωνίου Χαλκιδικής τον Φεβρουάριο του 2010. Και προς επίρρωσιν όσων αναφέρει το σχετικό κείμενο ξεσκεπάζοντας την... «στρατηγική» παραπλάνηση, έρχεται η επώνυμη μαρτυρία του κ. Νίκου Μαυροματίδη, πολύπειρου ερασιτέχνη αεροπόρου, στελέχους της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, εκπαιδευτή κ.λπ, ο οποίος ήταν κυβερνήτης στο μικρό αεροσκάφος όταν ελήφθησαν οι περί ων ο λόγος εικόνες. 

Ο κ. Μαυροματίδης αναφέρει: «Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την κυρία Δόντση μέσα από το αεροπλάνο της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, κυβερνήτης του οποίου ήμουν εγώ και η πτήση έγινε κατόπιν αίτησης του τότε Δημάρχου για την αποτύπωση της καταστροφής ύστερα από μία ισχυρή καταιγίδα, με σκοπό να δουν κυρίως τις ζημιές στο ηλεκτρικό δίκτυο και να τις αποκαταστήσουν. Παραθέτω αρχικά τη φωτογραφία της ανάρτησης του Καρανίκα, καθώς και μερικές ακόμα από την ίδια πτήση, οι οποίες κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιηθεί από την ομάδα anti-gold με σκοπό την παραπλάνηση».


Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης το ψέμα και η απάτη για να στηρίξει τις θέσεις της και να αποπροσανατολίσει από την ανικανότητα της.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου