Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν δεν υπάρχει κράτος να τους τιμωρήσει! Κακοποιοί κουκουλοφόροι αμαύρωσαν την μνήμη του Παύλου Φύσσα



Οι γνωστοί κακοποιοί κουκουλοφόροι αμαύρωσαν σε όλη την Ελλάδα τις πορείες στην μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Συγκρούσεις έγιναν σε Δραπετσώνα και Πειραιά, στην  Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο και Αγρίνιο.

Οι κακοποιοί κουκουλοφόροι με πρόσχημα ότι τιμούσαν την μνήμη του Παύλου Φύσσα, επιδόθηκαν  σε ρίψεις μολότοφ και πετρών, από τα επεισόδια τραυματίστηκαν πέντε άτομα. 



Θύματα της μανίας των κουκολοφόρων έπεσαν και τρία μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου του ΑΝΤ1, ένας δημοσιογράφος και 2 τεχνικοί, όπου τραυματίστηκε ελαφρά ο δημοσιογράφος, Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος μετέδιδε το ρεπορτάζ, καθώς και οι δύο οπερατέρ, Αλέξης Πονσέ και Θωμάς Μελέτης.



Επεισόδια έγιναν και στην Θεσσαλονίκη, όταν η αστυνομία έβαλε φραγμούς και εμπόδισε τους διαδηλωτές να φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 


Επεισόδια και στον Βόλο, όπου συμμετείχαν κυρίως μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων, ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία Μητροπόλεως στον Άγιο Νικόλαο και στη διάρκειά της δέχθηκαν επίθεση τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με πέτρες και μπογιές, έσπασαν κάμερες και επιγραφές τραπεζών, ενώ οι διαδηλωτές επιτέθηκαν και με κόκκινες μπογιές στην είσοδο της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», κατέστρεψαν την μετώπη του Κεντρικού Ταχυδρομείου στην λεωφόρο Δημητριάδος, πέταξαν φυλλάδια και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους δεκάδων κτιρίων.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στο Αγρίνιο όταν ομάδα κουκουλοφόρων, στην οδό Δαγκλή, εκτόξευσε βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και έκαψαν κάδους απορριμάτων 

Επεισόδια σημειώθηκαν και στην Πάτρα, όπου κακοποιοί κουκουλοφόροι  συμμετείχαν στην πορεία που έγινε για την δολοφονία του Παύλο Φύσσα και άρχισαν να σπάνε τζαμαρίες σε καταστήματα ενώ έγραψαν συνθήματα σε τοίχους καταστημάτων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου