Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Οι αντιεξουσιαστές αμαύρωσαν την μνήμη του Παύλου Φύσσα καίγοντας αυτοκίνητα και καταστρέφοντας καταστήματα



Αντί να τιμήσουν την μνήμη ενός παιδιού που έχασε την ζωή του από ένα δολοφόνο μέλους της Χρυσής Αυγής, αμαύρωσαν για ακόμα μία φορά την μνήμη του καίγοντας και καταστρέφοντας περιουσίες αθώων πολιτών.

Όλα άρχισαν όταν οι γνωστοί κουκουλοφόροι των Εξαρχείων είπαν να αμαυρώσουν την μνήμη του Παύλου Φύσσα και να τα βάλουν με την αστυνομία. Φτάνοντας στη συμβολή της οδού Τρικάλων με τη Μεσογείων, λίγο πριν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι νεαροί αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ.


Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και  οι αντιεξουσιαστές κουκουλοφόροι ξέσπασαν καίγοντας αυτοκίνητα πολιτών και σπάζοντας βιτρίνες καταστημάτων ιδιωτικών επιχειρήσεων. 

Από την μανία των αντιεξουσιαστών που μόνο τον θάνατο του Παύλου Φύσσα δεν είχαν στον νου τους τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και όπως ακούγεται έγιναν πέντε συλλήψεις χωρίς αν ξέρουμε την κατάληξη των συλληφθέντων.

Με αυτά τα επεισόδια αμαυρώθηκε η μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή της συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του, η οποία είχε ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος και θα κατέληγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Δεν έφτανε η μανία των αντιεξουσιαστών κουκουλοφόρων κατά περιουσιών ιδιωτών και αργότερα είπαν να προσπαθήσουν να κάψουν και κανένα αστυνομικό, πραγματοποιώντας επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες, τα ξημερώματα, εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Οι δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησαν στις 2:30, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, ενώ ανάλογα επεισόδια έγιναν αργότερα στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και φυσικά δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου