Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Καταγγελία Άδωνι Γεωργιάδη ότι μεγάλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο Δ.Σ. του πλοίου "Αγία Ζώνη ΙΙ"



Ο Άδωνις Γεωργιάδης βουλευτής της Ν.Δ. έκανε μιά πάρα πολύ σοβαρή καταγγελία σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση  ότι ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση, γιατί στην εταιρία διαχείρισης του πλοίου είναι ένα πρόσωπο, που είναι ένας από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά.

«Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας. Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή . Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», κατήγγειλε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Οι καταγγελίες μένει να αποδειχθούν και να ερευνηθούν για να μάθουμε το όνομα του Συριζαίου που ήθελε να θαφτεί το θέμα με την βύθιση του "Αγία Ζώνη ΙΙ".




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου