Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας σαν άλλες μαύρες εποχές εγκαινιάζει δρόμους χωρίς να καλέσει κανένα από τα υπόλοιπα κόμματα


Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να καλέσει κανένα, προσπαθώντας να στήσει την προπαγάνδα και να οικειοποιηθεί αποκλειστικά τα έργα που είχαν  ξεκινήσει και προχωρήσει άλλοι εδώ και χρόνια.

Σαν άλλες μαύρες εποχές της Ελληνικής ιστορίας που καθημερινά εγκαινίαζαν δρόμους και σχολεία για να παραπλανήσουν τους πολίτες από τα προβλήματα και να στήσουν την προπαγάνδα του καθεστώτος, ο Αλέξης Τσίπρας, παρουσία και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, που προκάλεσε του Έλληνες δικαστές ρίχνοντας τους ευθύνες ότι κωλυσιεργούσαν τα έργα, εγκαινίασε τον νέο αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός».

Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Επισκοπικού, που βρίσκεται στο 194,8 χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο νόμο Ιωαννίνων.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι υπάρχει μεγάλη διαφορά ο Τσίπρας βρήκε τα έργα στα τελειώματα και σκίστηκε να τα ολοκληρώσει για να προπαγανδίσει, οι άλλοι τα άρχιζαν και τα τέλειωναν οι ίδιοι δεν τα οικειοποιούνταν. 






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου