Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Η ηλιθιότητα των ακροαριστερών καθεστώτων είναι δεδομένη! Μαδούρο: Τρώτε τα κουνέλια, μην τα κρατάτε ως κατοικίδια



Τελικά εάν δεν είσαι εκτός από ανίκανος και βλάκας δεν επιβιώνεις και δεν γίνεσαι στέλεχος σε ακροαριστερή παράταξη και καθεστώς.

Το «πλάνο - κουνέλι» παρουσίασε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, καλώντας τους πολίτες της χώρας του να αντιμετωπίσουν τον «οικονομικό πόλεμο» από τις «ιμπεριαλιστικές δυνάμεις» εκτρέφοντας και τρώγοντας κουνέλια.

Το κρέας έχει γίνει δυσεύρετο στην Βενεζουέλα και η πείνα έχει στείλει στα νοσοκομεία χιλιάδες πολίτες γιατί  δεν λαμβάνουν την απαραίτητη ζωική πρωτεΐνη.

Ο δικτάτορας ακροαριστερός ηγέτης της Λατινικής Αμερικής, παρουσίασε την ιδέα του στην κρατική τηλεόραση, δηλώνοντας ότι «το πλάνο - κουνέλι εγκρίθηκε μεταξύ άλλων επειδή τα κουνέλια αναπαράγονται "σαν κουνέλια"».

Η εφαρμογή του πλάνου όμως δεν πηγαίνει καλά, καθώς πολλοί Βενεζουελάνοι οι οποίοι έλαβαν μικρά κουνέλια προς εκτροφή από το κράτος, τούς έβαλαν φιόγκους και τα κράτησαν ως κατοικίδια, δίνοντάς τους ονόματα, γεγονός που δυσαρέστησε την κυβέρνηση.

Ο Φρ. Μπερνάλ κάλεσε τους πολίτες να δουν τα κουνέλια από τη σκοπιά του «οικονομικού πολέμου» που κατά τον ίδιο δέχεται το καθεστώς από το εξωτερικό, ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, είπε ότι «χρειαζόμαστε μια καμπάνια στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τις εφημερίδες, τα καρτούν, παντού, ώστε οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα κουνέλια δεν είναι κατοικίδια, αλλά δυόμισι κιλά κρέας».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου