Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και η κυβέρνηση να κάνει τα ακριβώς αντίθετα




Τον κώδωνα του κινδύνου για την επένδυση στις Σκουριές, μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις στη χώρα, έκρουσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στην «Ελληνικός Χρυσός».

«Είναι ειρωνεία», είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και, στην πράξη, η Κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες».



«Ο κίνδυνος», είπε ο κ. Μητσοτάκης, «για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και, ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η Κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης». 




Αναφερόμενος στις 16 αποφάσεις του ΣτΕ για την επένδυση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Θα προστατέψουμε το Κράτος Δικαίου. Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το θέμα». Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία «πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον», και πρόσθεσε:

«Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει  μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου