Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Μετά την απέχθεια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ στην αριστεία και την σημαία στόχος η θρησκεία! Πουλάκης : Να καταργηθεί η προσευχή στα σχολεία



«Είναι κατάλοιπο της αντίληψης "Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών» δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών που δεν έχει με τίποτα άλλο σοβαρό να ασχοληθεί και ζητά από το κράτος να αποκτήσει σε όλες του τις εκφάνσεις «κοσμικά χαρακτηριστικά».

Γνωρίζουμε την απέχθεια των Συριζαίων για την αριστεία και την θρησκεία και την σημαία και το επιβεβαιώνουν σε κάθε ευκαιρία όπως τώρα ο κ. Πουλάκης που ανατριχιάζει με την προσευχή στα σχολεία όπως ο διάολος το λιβάνι.

Ο Πουλάκης έχοντας λύση όλα τα προβλήματα της προβληματικής κυβέρνησης που είναι γραμματέας σε συνέντευξή του στη Βραδυνή λέει ότι η σχολική προσευχή είναι «κατάλοιπο μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… "Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών"».

Ο κ. Πουλάκης λέει στην συνέντευξη του ότι «το κράτος σε όλες του τις εκφάνσεις επιτέλους να αποκτήσει κοσμικά χαρακτηριστικά». 

«Ο θεσμός της πρωινής προσευχής είναι κατάλοιπο μιας πολύ περασμένης εποχής και μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… «Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών», που εισάγει – ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο – έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό μεταξύ των μαθητών. Η άσκηση της λατρείας είναι προσωπικό θέμα των παιδιών και των οικογενειών τους. Όχι του σχολείου» αναφέρει η στελεχάρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου