Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ που ο Ρουβίκωνας έκανε διαμαρτυρία στο σπίτι του Συριζαίου Δημάρχου Ζωγράφου



Όταν πηγαίνουν σε ξένους και αντιπάλους και μέσα στο κοινοβούλιο, όλα καλά και δεν πειράζει, αλλά άμα πάνε σε δικά μας στελέχη τότε αυτή η πρακτική είναι φασιστική.

Η απόφαση των αντιεξουσιαστών του «Ρουβίκωνα» να πραγματοποιήσουν παρέμβαση στο σπίτι του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και αντιδημάρχου Ζωγράφου, Σταύρου Αρμπιλιά, για την εργατική δολοφονία της εργάτριας καθαριότητας Ντανιέλας Πρελορέντζου, δεν άρεσε καθόλου στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε όπως φαίνεται την αντιμετώπιση της κυβέρνησης προς την συγκεκριμένη οργάνωση. 

Για το περιστατικό όμως στην Βουλή των Ελλήνων μέχρι και περιπολικό έκανε το ταξί για να τους φέρει πίσω και δεν υπήρξε καμία αστυνομική παρέμβαση έπειτα από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Και επειδή η υποκρισία αυτής της κυβέρνησης το έχει τερματίσει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει πως «ο χαρακτήρας της επίθεσης προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές». 

Η ανακοίνωση πρός τους συντρόφους αντιεξουσιαστές του ΣΥΡΙΖΑ :

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές» αναφέρει η Κουμουνδούρου, η οποία υποστηρίζει πως στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου».

Του έχει σιχαθεί όλη η Ελλάδα και δεν περνάει ο καιρός να ξεκουμπιστούν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου