Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Καμμένος κορόιδεψε τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους πολίτες για το ταξίδι του στην Αγγλία


Νέες αποκαλύψεις για τον Πάνο Καμμένο.

Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Άμυνας διαβεβαίωνε στη Βουλή ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να πληρώσει δίνοντας μάλιστα ένα χαρτί που αποδείχθηκε πώς μόνο απόδειξη πιστωτικής κάρτας δεν ήτανε.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε το πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε με μετρητά, γεγονός που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα και επιβεβαιώνει πως κορόιδεψε λέγοντας ψέματα τον πρωθυπουργό, τους βουλευτές και τους πολίτες που τον άκουγαν.

Η απόδειξη των 2.642 λιρών, έχει ως διεύθυνση την διεύθυνση του Υπουργείου Άμυνας.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε με τον Σταύρο Θεοδωράκη να ζητά από τον υπουργό εθνικής Άμυνας να παραιτηθεί άμεσα και αν δεν το πράξει ο ίδιος να παρέμβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.


Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Twitter έγραψε:

«Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας.
Προκάλεσα τον κ. Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!»

Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τα παρακάτω ερωτηματικά:

1: Γιατί είπε ψέματα ενώπιον του Πρωθυπουργού και της Βουλής ο κ. Καμμένος προχθές; Τί είχε να κρύψει;
2: Πως βρήκε τόσα μετρητά (+3.000 ευρώ) εν μέσω capital controls ο πτωχός βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων του κ. Καμμένος; Αν τα πήρε από το λογαριασμό του μπορεί να αποδείξει τέτοια κίνηση χρημάτων;
3: Αν δεν είναι δικά του μήπως τα χρέωσε τελικά με κάποιο τρόπο στον έλληνα φορολογούμενο ή του τα πλήρωσε κάποιος άλλος και με Τί αντάλλαγμα;

Απεύθυνε και ένα ερώτημα στον πρωθυπουργό :
«Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο Υπουργός και συνεταίρος του όχι μόνον ζει ζωή χλιδής αλλά δεν μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων; κυρίως Τι σκοπεύει να κάνει ο κύριος Αλέξης Τσίπρας τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να τον εξαπατήσει με ψεύτικο χαρτί;





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου