Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν υπάρχει μέρα που να μην γράφουμε για τις δολοφονικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών εναντίον αστυνομικών



Διαδοχικές δολοφονικές επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών όπως και κάθε βράδυ στο κέντρο της Αθήνας.

Χωρίς να φοβούνται κανένα και τίποτα οι αντιεξουσιαστές ειδικά μετά την μεγάλη ανοχή που δείχνει η κυβέρνηση και το υπουργείο στις δολοφονικές καταδρομικές ενέργειες τους, έκαναν διαδοχικές επιθέσεις σε τρεις στατικές διμοιρίες των ΜΑΤ που φυλάνε την περιοχή των Εξαρχείων, το χώρο κοντά στο Πανεπιστήμιο και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Τέσσερις ώρες ομάδες αντιεξουσιαστών γνωστών στην κυβέρνηση πέταγαν πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς και ευτυχώς εχθές όπως τουλάχιστον δηλώνει η αστυνομία δεν είχαν μολότοφ για να κάψουν αστυνομικούς.

Οι επιθέσεις άρχισαν στη 01:00 με επίθεση στην διμοιρία στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα,  04:00 ακολούθησε ανάλογη επίθεση εναντίον διμοιρίας στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας και 05:00 επιτέθηκαν με πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Μετά από πάρα πολλούς μήνες και μετά από ανθρωποκυνηγητό συνελήφθη ένας νεαρός, χωρίς να ξέρουμε εάν θα πάει κατηγορούμενος και εάν θα κατηγορηθεί για τα κακουργήματα που έχει διαπράξει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου