Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Φρίκη ηλικιωμένοι μουσουλμάνοι στην Ινδία κάνουν εικονικούς γάμους για να βιάζουν ανήλικα



Ηλικιωμένοι μουσουλμάνοι βιάζουν ανήλικα κορίτσια μέσω «λευκών γάμων» για να μην παραβούν τον νόμο του Ισλάμ.

Οκτώ τουρίστες από από το Ομάν και το Κατάρ οι οποίοι κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κοριτσιών συνελήφθησαν από την ινδική αστυνομία.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Χαϊντεραμπάντ της νότιας Ινδίας, πόλη όπου πηγαίνουν συχνά πλούσιοι τουρίστες οι οποίοι συνάπτουν λευκούς γάμους με ανήλικα κορίτσια -τις λεγόμενες «συζύγους του ενός μήνα»- με σκοπό το σεξ.

Οι κατηγορούμενοι, πέντε πολίτες του Ομάν και τρεις του Κατάρ, συνελήφθησαν στη Χαϊντεραμπάντ, πόλη της νότιας Ινδίας την οποία επισκέπτονται πλούσιοι τουρίστες που αναζητούν «συζύγους του ενός μήνα». Αυτήν την παράνομη πρακτική ελέγχουν συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος.

«Οι Αραβες πληρώνουν από 4.500 μέχρι 15.500 δολάρια σε ενδιάμεσους για να τους βρουν κορίτσια για εφήμερους γάμους. Τους βοηθούν ιερωμένοι που κάνουν τις τελετές», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Β. Σατγιαναραγιάνα, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας.

Η πορνεία είναι απαγορευμένη στο ισλάμ και έτσι οι πλούσιοι ηλικιωμένοι Άραβες συνάπτουν αυτού του είδους τους λευκούς γάμους προκειμένου να παρακάμψουν την απαγόρευση να βιάζουν ανήλικα παιδιά  και να τα έχουν καλά με τον Αλλάχ.

Οι κατηγορούμενοι, όλοι τους πάνω από 65 ετών, έκαναν θρησκευτικούς γάμους αυτού του είδους με ανήλικες Ινδές με την άφιξή τους στη χώρα, τον περασμένο μήνα.

Οι έφοδοι της αστυνομίας επέτρεψαν να απελευθερωθούν οκτώ ανήλικες μεταξύ 14 και 18 ετών από ενοικιαζόμενα δωμάτια σε διάφορα σημεία στην πόλη. Συνελήφθησαν επίσης πέντε ενδιάμεσοι, τρεις ιερωμένοι και τέσσερις ιδιοκτήτες πανσιόν.

Σε βάρος των οκτώ τουριστών από το Ομάν και το Κατάρ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απάτη, εξαναγκασμό σε δουλεία και βιασμό ανηλίκων.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου