Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ο δήθεν οικολόγος Τσιρώνης δηλώνει ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση της πετρελαιοκηλίδας στο Σαρωνικό



Ο Ελληνικός λαός αλλιώς ήξερε τους οικολόγους και αλλιώς τους παρουσιάζει ο Γιάννης Τσιρώνης, το θέμα είναι που είναι οι πραγματικοί οικολόγοι να βγάλουν ανακοίνωση κατά της συμπεριφοράς του δήθεν οικολόγου.


Για να επιβιώσεις λίγο παραπάνω στην καρέκλα ξεπουλάς τα πάντα ακόμα και τα πιστεύω σου εάν είχες ποτέ και δεν ήταν φαινομενικά για να προβάλεσε.

Αυτό μας δείχνει ο κατά δήλωση του οικολόγος και αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης με συνέντευξη του στην Ελευθερία του τύπου.

Χαρακτηρίζει μάλιστα την αντιμετώπιση της ρύπανσης τάχιστη και συγκρίνει τις κινητοποιήσεις σε ανάλογα περιστατικά στο παρελθόν και με λιγότερες δυσκολίες σε σχέση με την περίπτωση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» (Sea Diamond, Prestige).

Έφτασε στο σημείο ο κατά δήλωση του οικολόγος κ. Τσιρώνης να βάλει 9 με άριστα το 10 στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ναυάγιο και λέει : «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο. Όποιος στο παρελθόν μπορεί να μου υποδείξει μια άλλη διαδικασία καλύτερη, να την υποδείξει».

Αυτός είναι ο κατά δήλωση του οικολόγος Γιάννης Τσιρώνης που όπως καταλάβατε μόνο οικολογικές ανησυχίες δεν έχει, οι ανησυχίες του περιορίζονται στο να μην χάσει σύντομα την καρέκλα και ξανά γυρίσει στο τίποτα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου