Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Η διαφορά του ηγέτη από ένα ανίκανο τυχοδιώκτη



Αλιεύσαμε σήμερα από το facebook ένα πραγματικό γεγονός που ανέφερε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Κασσίμης.

Την αναφορά του γεγονότος έκανε ο Θεόδωρος Κασσίμη, μετά τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην επένδυση του Ελληνικού και δείχνουν την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης Τσίπρα και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Ο πρώην υπουργός έγραψε στο facebook :

ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, όταν ο "μετροπόντικας' έφθασε στο Σύνταγμα και ανεκάλυψε αρχαιότητες. Τότε το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο απαίτησε την διακοπή του έργου (πολύ σωστά) χωρίς όμως να προχωρά σε προτάσεις (η λάθος συνηθισμένη τακτική του). Όλοι πίστεψαν ότι το έργο άν δεν σταματήσει θα καθυστερήσει για χρόνια. Τότε ο Κων/νος Μητσοτάκης κάλεσε το προεδρείο του ΚΑΣ και τους έθεσε προθεσμία μιας εβδομάδας για να υποδείξουν με ποιό τρόπο θα προστατεύονταν και θα αξιοποιούνταν τα αρχαιολογικά ευρηματα χωρίς να σταματήσουν οι εργασίες για το Μετρό. Σε αντίθετη περίπτωση τους προειδοποίησε για τις δικές του ενέργειες (δεν χρειάζονται λεπτομέρειες....). Το αποτέλεσμα ήταν και Μετρό να έχουμε και να μετατραπεί ο σταθμός του Συντάγματος σε έναν υπέροχο χώρο προβολής των αρχαιοτήτων που ανεκαλύφθησαν, με αποτέλεσμα να τις απολαμβάνουν καθημερινά δεκάδες  χιλιάδες, Έλληνες και ξένοι. Ο Μητσοτάκης όμως ήθελε και το Μετρό και την προστασία των αρχαιοτήτων. Ο κ. Τσίπρας, στο Ελλνικό, ξέρει τι θέλει;






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου