Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Αλκέτ Ριζάι συγκέντρωσε χρήματα για τη μικρή Ευαγγελία



Πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η περιπέτεια της μικρής Ευαγγελίας από τα Χανιά, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Στην έκκληση της οικογένειάς της για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο θεραπείας στο Λονδίνο, χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν άμεσα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείτο για να μεταφερθεί η 8χρονη στο εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών που ευαισθητοποιήθηκαν από την ιστορία της μικρής Ευαγγελίας ήταν και ο ισοβίτης Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος ξεκίνησε έρανο μέσα στις φυλακές, προκειμένου να βοηθήσουν όλοι το μικρό κορίτσι.

Την είδηση έκανε γνωστή ο παππούς της μικρής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης. Ο ίδιος αποκάλυψε πως ο κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού Αλκέτ Ριζάι τηλεφώνησε στον πατέρα της Ευαγγελίας και του είπε ότι συγκέντρωσε χρήματα από τους συγκρατούμενους του για να τα δώσει για τη θεραπεία της.

Μάλιστα ζήτησε, σύμφωνα με το flashnews.gr, υπουργική απόφαση για να βγουν τα χρήματα με νόμιμο τρόπο από το σωφρονιστικό κατάστημα και να φθάσουν στην οικογένεια της 8χρονης, η οποία ξεκινά σήμερα το ταξίδι ελπίδας στο Λονδίνο.



Πηγή : antenna.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου