Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Για τα χάλια της κυβέρνησης και την ανικανότητα της φταίνε πάλι οι άλλοι και όχι η κατάντια τους




Νομίζουν στην κυβέρνηση ότι εάν ρίχνουν μια ζωή τις ευθύνες στους άλλους θα γλιτώσουν από την κατακραυγή των πολιτών που τους έχουν σιχαθεί για την ανεπάρκεια και ανικανότητα τους.

Αντί να ντρέπονται για τα χάλια τους και να παραιτηθούν εχθές έπαιξαν το γνωστό κόλπο φταίνε οι άλλοι για την απόφαση της εταιρείας Ελντοράντο να αναστείλει τις εργασίες της στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές της Χαλκιδικής. 

Το θράσος τους φάνηκε από τις δηλώσεις στελεχών τους εχθές στις ενημερωτικές εκπομπές «Προσπάθησε η ΝΔ σε συνεργασία ίσως και με την εταιρία να δημιουργήσει πρόβλημα αμέσως μετά τη ΔΕΘ, όπου ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε - όχι επενδύσεις - αλλά πώς οργανώνουμε τις επενδύσεις, σε ποιο πλαίσιο, με ποια στρατηγική. Δεν είναι το σημαντικό να έρχεται απλώς ένας μεγάλος επενδυτής και να λέει “αυτό θέλω να κάνω”, αλλά να έχεις στρατηγική, κανόνες και τι φίλτρα για να βγει η χώρα από κρίση χωρίς να γυρίσει στην περίοδο πριν το 2009» δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος που κινήθηκε και αυτός στο κόλπο εξαπάτησης των πολιτών ότι φταίνε οι άλλοι για την κατάντια της κυβέρνησης, γραμμή που είχε χαράξει από το πρωί ο Γιώργος Σταθάκης.

Επιθετικός ήταν και ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος έλουσε τους τηλεθεατές; με απίστευτα ψέματα και είπε και ο ίδιος στηριζόμενος στο κόλπο εξαπάτησης των πολιτών ότι προηγήθηκε συνάντηση της διοίκησης της εταιρείας με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ υπήρξε και δημοσίευμα που σχεδόν προαναγγέλλει την συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση επιλέγει να ταυτίζεται με συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα ταυτίζεται χωρίς να δει την ουσία της υπόθεσης, να δει τα επίδικα ζητήματα και να τα συζητήσουμε» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου