Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο «Mr Playboy», Χιου Χέφνερ



Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο ιδρυτής του περιβόητου περιοδικού Playboy Χιου Χέφνερ.

Ο Χέφνερ είχε γεννηθεί στις 9 Απριλίου του 1926 στο Σικάγο και έγινε εκατομμυριούχος όταν είχε την ιδέα να δημιουργήσει το Playboy το 1953.

Το περιοδικό εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου ανέφερε ότι ο Χέφνερ πέθανε στο σπίτι του από φυσικά αίτια έχοντας δίπλα του την οικογένειά του.

«Ο άνδρας είδωλο και ιδρυτής του Playboy Χιού Χέφνερ πέθανε. Ήταν 91 ετών. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραφε η ανακοίνωση ενώ συνοδευόταν από μια φωτογραφία του με μια από τις πιο χαρακτηριστικές του ατάκες: «Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζεις το όνειρο κάποιου άλλου».

Πολλοί ήταν αυτοί που τον χαρακτήρισαν «ηδονιστή» και ως το σύμβολο της σεξουαλικής επανάστασης. Έχτισε μια αυτοκρατορία, που περιελάμβανε εκτός από τις εκδόσεις, βίλες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, που είχαν σαν σύμβολο το χαρακτηριστικό κοστούμι με το κουνελάκι με το παπιγιόν. Επί σειρά δεκαετιών ο Χιου Χέφνερ κάπνιζε πίπα και φορώντας μια μεταξωτή πιτζάμα ήταν ο διοργανωτής ενός ατελείωτου πάρτι με διάσημους και μοντέλα του Playboy.

Όπως έχει δηλώσει, έχει κάνει σεξ με χίλιες γυναίκες, πολλές από τις οποίες ήταν στο εξώφυλλο των περιοδικών του. Οσο για την προσωπική ζωή του Χέφνερ ήταν αρκετά ταραχώδης.

Το 1949 παντρεύτηκε την Μίλντρεντ Γουίλιαμς Mildred Williams και απέκτησε μαζί της δύο παιδιά, πριν χωρίσουν το 1958. Τον Ιούλιο του 1989 παντρεύτηκε την Κίμπερλει Κόνραντ που ήταν τότε η Playmate της χρονιάς και απέκτησε και μαζί της άλλα δύο παιδιά. Αρχισαν να ζουν χωριστά το 1998 και επισήμως πήραν διαζύγιο το 2010. Το 2011 ο Χέφνερ αποφάσισε να παντρευτεί την 24χρονη Κρίσταλ Χάρις, επίσης πρώην Playmate και ο γάμος που αρχικά αναβλήθηκε έγινε τελικά το 2012.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου