Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Από τις πρώτες 14 ερωτήσεις, που υποβλήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα, οι εννιά ήταν από κρατικά ελεγχόμενα ΜΜΕ



Απογοητεύτηκε  Ελληνικός λαός εχθές από τα ΜΜΕ γιατί περίμενε ερωτήσεις σοβαρές από τους δημοσιογράφους που θα στρίμωχνανε για τα όσα έχει κάνει τον Αλέξη Τσίπρα και αντί να πάρουν απαντήσεις άκουγαν στημένες ελεγχόμενες ερωτήσεις και πήγαιναν παρακάτω.

Ενδεικτικό της στημένης κατάστασης ήταν ότι μετά το πρώτο τέταρτο της συνέντευξης και βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά, διέκοψαν την μετάδοση τα σοβαρά κανάλια που σέβονται τον τηλεθεατή τους και η συνέντευξη έπαιζε μόνο στα κρατικά κανάλια, στο MEGA που μετά από τόσους μήνες έβγαλε έκτακτο και μετέδωσε ολόκληρη της συνέντευξη και στον ΑΝΤ1.

Από τις πρώτες 14 ερωτήσεις, που υποβλήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα, οι εννιά ήταν από κρατικά, απολύτως ελεγχόμενα  μέσα ενημέρωσης. 

Το προκλητικό ήταν ότι  ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν έκανε αναφορά καν στο μέσο που εκπροσωπεί ο κάθε δημοσιογράφος, αλλά έλεγε μόνο το όνομα ώστε να μην γίνει αντιληπτή η επιλεκτική προσέγγιση και η προσπάθεια να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο ασφάλειας και προστασίας του πρωθυπουργού.

Το συμπέρασμα που βγήκε από την πλήρως ελεγχόμενη "συνέντευξη" τύπου του Αλέξη Τσίπρα ήταν ότι είναι βλάκες όσοι τσίμπησαν με την απάτη που τους έστησε ο Τσίπρας και τον ψήφισαν καλά έκανε και καλά κάνει για ότι κάνει και θα πει όσα ψέματα γουστάρει και σε όποιον αρέσει μέχρι να γίνουν εκλογές.

Επίσης δεν ξέχασε να στηρίξει και τον δικτάτορα φίλο του Νικολάς Μαδούρο που του παρείχε πλήρη κάλυψη στα εγκλήματα που διαπράττει κατά της δημοκρατίας και του λαού στην χώρα του.

Η κατρακύλα της χώρας συνεχίζεται με έλεγχο του καθεστώτος στα ΜΜΕ.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου