Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Έχασε την θέση του DJ στα λεωφορεία και είπαν να βάζει μουσική στο γραφείο του Σπίρτζη



Έχασε την θέση της Dj στον ΟΑΣΑ μετά από τον σάλο που προκλήθηκε, και τις αντιδράσεις για τέτοιο προκλητικό διορισμό, ωστόσο το ταλέντο της δεν θα πάει χαμένο αφού βρέθηκε νέα θέση DJ για την κ. Βέρθα Ευθυμιάδου. 

Για να θυμίσουμε η κ. Ευθιμιάδου έπρεπε να επιλέγει τα cd με τη μουσική που θα ακούγεται μέσα στα λεωφορεία και τον προκλητικό της διορισμό σταμάτησαν οι καταγγελίες των συνδικαλιστών.

Το δε κόστος για τις υπηρεσίες της ανερχόταν στο ποσό των 3.900 ευρώ και η διάρκεια του έργου της είχε οριστεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2016, για τρεις μήνες θα έπαιρνε 3.900 ευρώ, 1.300 ευρώ μηνιαίο μισθό.

Οι συνδικαλιστές του ΟΑΣΑ είχαν καταγγείλει επίσης ότι, η κ. Ευθυμιάδου είναι βασικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική σύμβουλος και διοργανώτρια εκδηλώσεων με ομιλητές πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος.

Σήμερα λοιπόν και σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Χ. Σπίρτζης , η κ. Ευθυμιάδου διορίστηκε μετακλητή υπάλληλος στο υπουργικό γραφείο του.

Μάλιστα, η κ. Βέρθα Ευθυμιάδου διορίζεται στο γραφείο του υπουργού  για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα υπουργού Υποδομών ο κ. Σπίρτζης.



Το έγγραφο που δημοσιεύεται στην Διαύγεια αναφέρει ότι: «Διορίζουμε την Βέρθα Ευθυμιάδου του Προδρόμου με ΑΔΤ:Φ111223, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο Πολ. Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, από 10-07-2017 Η ανωτέρω κατατάσσεται στο 1ο ΜΚ της ΔΕ κατηγορίας. 

Μετά μουσικής η δουλειά του Σπίρτζη από εδώ και πέρα. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου