Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Έβγαλε τον ακροαριστερό που έκρυβε ο Boύτσης: Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι του "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια"!



Ο Πρόεδρος της Βουλής ξεσπάθωσε ως ακροαριστερός και δείχνει τελευταία να απελευθερώνεται και να αποκαλύπτετε με ενέργειες και δηλώσεις του.

Ο κ. Βούτσης εμφανίστηκε στην ΕΡΤ και τον κάλεσαν να απαντήσει  για τις αλλαγές στην Παιδεία και την αντιπαράθεση για την Σημαία και την Αριστεία.

Ο κ. Βούτσης βρίσκει ότι η σημερινή εποχή είναι βαθύτατα συντηρητική και τόνισε ότι "Δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών. Δεν υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί. Είμαστε από τους πιο ομογενοποιημένους θρησκευτικά".

Αναφέρθηκε και στο θέμα των παρελάσεων ο Πρόεδρος της Βουλής λέγοντας απλά ότι "δεν πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο που δεν συμβαίνει σχεδόν πουθενά στην Ευρώπη. Πιστεύω πως και σε αυτό το θέμα θα πρέπει να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός διάλογος και για τις παρελάσεις και εννοώ παρελάσεις που έχουν ένα στρατιωτικό "στυλ", δεν το θεωρώ μείζον για την ελληνική κοινωνία σήμερα".

Για την συμπεριφορά του να απελευθερώσει παράνομα τους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα με ένα τηλεφώνημα το έκανε γαργάρα λέγοντας  "δεν θα δώσω τροφή για αντιπαράθεση μεταξύ Σωμάτων της Αστυνομίας".

Δείχνει να απελευθερώνεται ο κ. Βούτσης και να βγάζει τον ακροαριστερό που έκρυβε αναγκαστικά μέσα του, ίσως γιατί ξέρει ότι τελειώνουν με την διακυβέρνηση της χώρας και πρέπει να επιστρέψουν στις ρίζες τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου